I never thought you'd be someone I'd have to miss...

nu ska jag snart gå och lägga mej i sängen med no boken, riktigt mysigt eller?
men ska läsa igenom de sen hoppas att jag kan de i morrn.
ikväll har jag mest tagit de lugnt sett tv, pluggat lite och ätit sockerkaka.

nej men ska försöka sova tidigt ikväll också, så godnatt!


Are you hiding from me, yeah?

när jag kom hem från skolan tvär åt jag lite mat sen drog jag och pappa iväg till stan. först for vi till polisen och gjorde nya pass, för dom gick ut för ett tag sen. efter de for vi till telia för jag ville veta vad de är för fel på min spotify.. fast dom visste inte heller men de skulle ringa nån i morrn. sen for vi tvärt till ok sen for vi hem.

så kom ganska nyss hem ska nog plugga lite no snart,vill verkligen klarar provet i morrn!


bild från balen, har verkligen inga nya bilder...


You gotta let it go the other way, At least for another day.

har en kladdkaka väntandes i ugnen, mums! den är snart färdig.
så ska snart ta en bit kladdkaka och lägga mej i soffan och plugga lite, lär bli så att jag bara kollar på tv och äter kladdkaka men..
har typ inte gjort något ikväll försökt plugga men skulle inte säga att de går så bra..

men nu måste jag skynda mej att ta ut kakan, så den inte bränns.


I didn't want it this way, I only wanted to say I loved you right.

idag har jag ju varit i skolan haft mentorstid, matte, engelska och no inte den bästa dagen men. sen när jag kom hem tog jag lite fika och la mej i soffan sen somnade lite. vaknade igen runt 5, åt middag sen nu sitter jag här.

ikväll blire att plugga hk och no, kul...


we<3it


Last night I heard my own heart beating, sounded like footsteps on my stairs

lyssnar på musik just nu, kollar runt på lite bloggar och så.
ikväll har de inte hänt så mycket typ haft ont i huvudet och varit trött, då såklart när jag skulle ta ut norina ur hagen rymde vega och sprang in i norina så hon också rymde... fast som tur va så var dom ganska lätta att fånga.

ska sitta här ett litet tag till sen duscha och efter de blire att sova!


arkiv bild.

Now if she does it like this, will you do it like that?

vart en heldag på buberget idag, så är lagomt trött nu. var där med filip, didrik och julia, äntligen så kunde hon följa med! men de var iaf kul där.
nu ska jag gå och dö lite tills de blir mat, nämen ska typ lägga mej och sova eller nåt ett litet tag.

ingen aning om vad som händer sen kanske plugga lite och bara ta de lugnt.

tog faktiskt inga bilder idag, så blir en från we<3it.


spel kväll

nu spelar jag och Julia nå spel som heter Sverige, väldigt svårt måste jag säga! Fast vi ligger faktiskt inte sist men spelet lär ta några timmar, dom vuxna är så sega..

I've gone for too long living like I'm not alive

har ganska nyss duschat så nu har jag tagit på mej lite kläder och ska snart gå och fixa håret och sminka mej. tror jag bara blir hemma ikväll eller ska nog höra med julia vad hon gör ikväll.

men har inget att skriva nu så ha en trevlig lördagskväll alla!


bilden är exakt 2 år gammal, hade ändå inga bilder så.

When you get worried I'll be your soldier


<3

vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

nej nu måste jag verkligen skärpa mej med bloggningen...
men igår var jag på skolan sen for jag till annasara på direkten. vi fikade lite, såg tv, pratade och sen åt middag sen efter de kom johanna också. sen gjorde vi lite olika saker typ åt, sjöng lips, skrattade och pratade. sen idag klev vi upp runt 11 och gjorde lite saker sen hämtade pappa mej. då for vi föst till ridskolan och sen ica och nu är jag hemma.

vet inte riktigt vad som händer i kväll ska kanske vara med nån sen ska mamma och pappa ha spelkväll här hemma med några till också.

glömde laddaren hos annasara som data kapeln sitter fast i, så kan inte lägga in nå bilder från igår...



I know you don't believe it, but i said it and i still mean it.

nu har jag tid att skriva lite.
först var jag ju i skolan som vanligt sen for jag och didrik till ica där mötte vi upp mamma och jag tog min bräda och väska sen drog vi till didrik. när vi kom till han spelade vi lite fifa, skulle inte säga att jag var så bra men... sen efter ett tag kom filip dit då spelade jag lite fifa med han, förlorade igen... sen kollade vi lite i nå skolkataloger. runt klockan 5 drog vi till ims och käkade sen kom matte och isac också dit. när vi ätit gick vi tillbaka till didrik och typ tog på oss ytterkläderna och sånt sen drog vi till buberget.
sen va jag där och åkte typ nästan 2 timmar med annasara och didrik.

var hemma runt halv 10 då mockade jag och tog in norina sen har jag sett lite tv också. nu ska jag snart gå och borsta tänderna och sen sova, är riktigt trött!


riktigt fräna alltså!

godnatt!

ligger i sängen nu å ska strax sova. Ikväll har de inte hänt så mycke jag har typ varit i stallet, datorn, gjort frukt sallad och duschat. I morrn lär jag nästan inte skriva något, för ska stanna i Vindeln efter skolan sen ska jag till buberget. Men nu ska ja försöka sova, godnatt!

älskar dessa!


asså den sista är så klockren!

I wanna see u baby, stayin' by my side

sitter och lyssnar på lite musik och skriver med didrik på facebook vi pratar om skateboards, mitt special ämne eller nåt sånt. nej men kom hem från skolan för typ en halv timme sen då tog jag med lite fika och satte mej här vid datorn.

skolan var väl helt okej fast blev lite besviken när jag varit inne på schoolsoft och trott att vi hade typ 2 timmar lunchrast men sen så hade dom inte skrivit in att vi hade bild där...

nu ikväll vet jag som vanligt inte vad som händer men blir väl som vanligt typ stallet sen datorn.



chillar me AnnaSara

sitter med annasara i soffan i 8ornas enhet och tar de lugnt. Vi ha lunch rast just nu sen blire bild om typ 20 min.. Blev en liten snabb update från skolan.

!

en bild från idag. Tänkte bara säga godnatt nu!

trolololo

sitter och lyssnar på musik och kollar runt på mössor, vill beställa hem en för jag hittar aldrig nån fin i stan.  jag har typ suttit här i en massa timmar nu, så ska nog gå snart. tror jag ska göra mej en frukt sallad eller smoothie, kändes väldigt gott. sen blire att duscha, plugga lite spanska och sen sooova!


oj vilken bildbrist jag har alltså..

With every word I'm blown away

kom hem från gymmet för ett litet tag sen, nu väntar jag på att maten ska bli färdig.
före var jag ju på skolan som vanligt, hade hk, so prov, svenska, no och matte. fast slapp nästan halva svenskan för jag drog till tandläkaren.

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl stallet sen ta de lugnt.


har inga bilder så får bli en på madde från i fredags.

if only you knew the way i`m feeling for you

med denna bild säger jag godnatt! Ska alldeles strax sova, blir typ 2 timmar tidigare än igår. Är väldigt trött så de blir bra att sova och ladda upp till so prov och tandläkaren i morrn.

Your eyes are wonderful, your smile is too


we<3it

I don’t play baseball but I’ve hit a home run everywhere

lyssnar på musik just nu och bara tar de lugnt men ska snart se på mammor och minimodeller.
ikväll har jag inte gjort så mycke varit i stallet, suttit vid datorn och bara var allmänt less.

har inget att skriva, har typ aldrig de nu för tiden men aja.


annasaras bild från lycksele.

Jag vägrar att känna mig dum så jag väljer att stänga min mun.

kom hem från skolan för inte allt förlänge sen men har hunnit fika lite och sätta mej vid datorn. idag börjades skoldagen med att vi häslade våran nya rektor välkommen den 3 under 3 år, haha. sen vare språkval, matte sen lunch. efter lunchen vare engelska och no, inte den bästa dagen på veckan men.

nu ska jag skriva färdigt de här inlägget sen tror jag att jag ska lägga mej framför tvn och ta de lugnt. senare blire väl att gå ut i stallet och sen blire väl datorn.


äkta människor

ligger nu i sängen och typ håller på med mobilen. Har nyss sett äkta människor, de va typ lite små konstigt. Men nu ska jag snart försöka sova.

paltkoma

Ligger på soffan nu i typ paltkoma, så lär inte kunna röra mej på ett tag, haha. Sen när ja klarar av att gå igen ska jag nog ut i stallet, gick inte ut dit sist när jag skrev att jag skulle. haha asså riktigt fin blid som ritades i fredags på no lektionen.

Hiding here, hiding there, find them underneath the stairs.

just nu sitter och kollar på olika skal till mobilen, som jag skulle vilja beställa hem.
igår var jga ju med julia vi kollade mest på film, vi såg ju nästan hela livet enligt rosa serien. sen idag var jag också med julia för hon sov hos mej, vi gjorde vofflor, såg tv och typ satt vi datorn. lite.

nu tror jag att jag ska försöka slita mej från datorn och gå ut i stallet sen blire palt till middag, sjukt gott!


bild från i somras.

juliiiiaa!

kom ganska nyss ut från duschen och nu väntar man på julia som kommer snart. var ett tag sen jag var med henne så de blir nog tevligt!
vet inte rikigt vad vi ska göra men.


jag tänkte på alla dom drömmar man drömt som en efter en har tagit slut.

oj har verkligen inte haft nå tid att skriva, sorry.
men igår då typ sista lektionen då kom jag och madde på att vi skulle dra till stan så de gjorde vi. vi va först och åt med berget och rudel sen gick runt på stan lite med dom. sen mötte vi upp filip och wille också. vi hade först tänkt se bio men de gick typ ingen bra film men sen for berget och rudel på nån typ konsert, så då gick vi runt lite med filip och wille sen hade vi tänkt ta tåget hem men då vare inställt sen blev de massa tjafs om bussen också. så då drog vi till max och åt glass och typ pratade sen runt 10 tog vi bussen hem. riktigt kul kväll även fast vi typ inte gjorde något! 

madde földe med mej hem efter också, fast vi såg typ bara film sen somnade. sen idag vaknade vi runt halv 12 fikade lite sen for ut och tolkade med skotern. när vi kom in då la vi oss i sängen såg lite film sen for madde för ett litet tag sen.


bild på madde, wille och filip.

Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser

god morgon!
var ändå färdig så fort nu på morgon så dp kunde jag lika gärna sätta mej vid datorn, håller på lägga in musik på mobil för spotify har slutat funka.... men pappa ska typ ringa telia idag..

men ha en trevlig fredag alla!


jag gillat att ta bilder av matilda, hihi.

Cause there ain't no way that I'm sorry for what I did

nu ska jag snart gå och sova, är riktigt trött!
de ändå jag gjort sen jag sist skrev är typ sett tv, ätit glass och duschat.

i morrn äre fredag också, de är typ en bra dag i skolan också. vet inte vad som händer i helgen men ska nog vara med julia sen vet jag inte. godnatt!


har haft den låten på hjärnan hela kvällen!

Du och jag under täcket, baby. Det har gått flera veckor, baby.

tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag går ut i stallet.
i kväll har de typ verkligen inte hänt något, har varit ensam hela tiden så har väl mest gått runt och sjungit, haha. sen har jag faktiskt hoppat lite hopp rep, fast blev typ bara i 5 minuter men ändå.

men nu ska jag gå ner och ta på mig stall kläderna hejs!


lagomt cool, nej men har verkligen inga nya bilder..

I used to dream about, the life I'm living now

kom hem från gymmet, drog dit direkt efter skolan.
sen före de var jag ju i skolan, vi hade idrott, hk, no, matte och spanska. matte var ju ganska kul för jag, salar, didrik och alexandra satt i nåt grupp rum och körde nå matte spel där man skulle kasta tärningar. blev lite skrik på varandra men de var typ kul, fast jag och didrik förlora... men de var ju bara tränings match i morrn kör vi på riktig!

vet inte rikitgt vad som händer ikväll typ stallet och sen ta de lugnt. har ingen läxa eller prov som jag behöver plugga på, skönt!
men börjar bli hungrig, hoppas de är mat snart.


You looking at the king of the jungle now

lyssnar på musik och wordfeudar lite, haha.
men måste göra klart de sista på no grejen sen sova! mina ögon faller nog snart ihop..

i morrn blire skola som vanligt, fast de är ändå ganska bra lektioner eller iallafall på förmiddagen.
men nu ska jag lämna datorn, godnatt!


2012 wishes


we<3it

I can't hold you back 'cuz I'm losing my mind

oj så dålig jag är på blogg nu för tin... men ska försöka bli bättre!
ivkäll har jag verkligen inte gjort nånting typ ätit pepparkakor, sett tv, försökt göra nån no grej och ätit mer pepparkakor. måste göra klart den där no grejen snart medans pappa är vaken så han kan hjälpa mej.

så nu ska jag försöka slita mej från datorn och göra de, hejdå!


You're the only thing that's worth holding on to

kom ganska nyss hem från skolan, så sitter och äter negerbollar och lyssnar på musik.
skolan va helt okej även fast jag tycker onsdagar är den värsta dagen, menträslöjden är kul där jag och madde håller på med vårt dockhus. sen en helt sjuk sak är att jag typ börjar tycka att matte är ett helt okej ämne! vet inte vad som hänt...

men nu och senare ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, typ ta de lugnt, göra no och gå ner i stallet.


sommaren 2010

eftersom jag ändå inte har något att skriva så ska jag lägga in lite bilder från sommaren 2010, har ändå ett usb minne bredvid mej med bilder därifrån så varför inte.


skulle inte tacka nej till sommar nu!

That’s how its supposed to be living young and wild and free


just nu lyssnar jag på lite musik och äter en banan.
ikväll har det inte hänt så mycke har spelat lite gitarr, sett tv och varit i stallet.

har inget att skriva som ni ser... men nu ska jag snart gå ner och plugga lite på spanska läxan.


Pappa kallades för ett brinnande höghus, jag är likadan men ett vandrande rödljus

sitter och pratar med några på skyp nu, eller jag skriver för får inte miken att funka...
efter skolan drog jag och matilda på gymmet, riktigt jobbig men härligt nu efter. 

har ganska nyss ätit också, kycklig mums! nej men nu ska jag dra från datorn dom är ganska dryga på skype. tror jag ska spela lite gitarr, tjaao!


håret

så blev håret fast man ser inte att de är rött på den där bilden men de syns att de är lite kortare iallafall. Nu ska ja bara välja vilka skor jag ska ha idag och dra på mej jackan sen gå till busskuren, hejdå.

Akta för takten, nu fuckar du ur.

lägger inte ut någon bild på håret ivkäll, för min kamera är slut på batteri sen hittar jga inte laddaren... sen om jag tar med mobil ser man verkligen ingenting. de blev inte så stor skillnad men.
har typ inte gjort någo mer än färgat håret eller jo spelat lite gitarr.

men nu ska jag gå och spela lite mer sen sova, gonatt!



Your goodbyes tear me down every time

har inte hunnit skriva något idag.
först var jag ju i skolan som vanligt sen for jag och hämtade ut mitt am-kort, hemsk bild men.. sen for jag till frisören toppade bara håret. var färdigt runt 10 över 4 sen gick bussen 20 över 5 så då stack jag på ica och köpte hår färg, visar en bild när de är färdigt. sen gick jag till buss stationen och bara satt där typ.
sen tillslut kom hem och åt mat.

mitt abonnemang började funka idag efter typ en och en halv vecka, haha.
men nu väntar jag på att matilda ska komma hon ska färga mitt hår.


fin bild på jag och vera från idag.


frisören atm


godnatt!

ska faktiskt gå och försöka sova nu, fast lär ändå inte somna på direkten men.
har verkligen inte gjort något ivkäll bara tagit de lugnt, skönt!

i morrn blire skola som vanligt men de känns ändå helt okej sen blire att kilppa sej, behövs verkligen! ska nog fara på ica sen och köpa hårfärg men vet inte riktigt om jag vill färga typ rött eller mörkare?


arkiv bild.

tröjan du hatar


älskar låten!

gitarr

håller på att spela lite gitarr nu, låter inte bra men gitarren är iallafall ny stämd. Ska spela ett tag till sen tror jag att jag ska ta ett långt bubbelbad, de lät riktigt lockande.

You made me insecure, told me I wasn’t good enough

nu for typ annasara nyss, vi hann typ inte göra nånting idag bara fika och spela lite kort.
igår va vi med johanna och matilda vi typ spelade med andra ord, åt glass och spelade kort. sen for dom runt kanske 12, då la jag och annasara oss i sängen och såg film och sen somnade.

nu idag vet jag inte riktigt vad som händer tror jag ska ta de lugnt för jag har verkligen träningsverk i hela kroppen...


we<3it

annasara!

nu väntar jag och annasara på att matilda och johanna ska komma. vi hade först tänkt fara dit men vi orkade inte gå dit sen skulle kanske hanna ha skotern.
men vi har inte gjort så mycke nu typ ätit, sett lite tv och skrattat för jag sjung riktigt vackert!


bild på mej och annasara från 7an, haha.


buberget # 3

idag var jag ju i buberget med matilda, annasara, johanna, didrik och filip.
vi åkte lite överallt mest typ i skogen, sen hoppade vi lite och satt på snowboarden och åkte ner, fast då sa några åt oss... blev 2 riktiga fina ramlingar för mej på nacken, haha. sen klarade jag av att åka på en låda eller vad det heter, fast ramlade typ halv av en gång.

men nu är jag iallafall med annasara, vi gör inte så mycke just nu men sen ikväll blire att vara med johanna och matilda.

lite bilder från idag:


lördag

bild på Madde från sist jag va i buberget. Nu håller jag på dra på men snowboardskorna fast de går väl sådär... Sen blire buberget hela dagen så jag lär inte skrika nånting. Har inget att skriva så hejdå.

Och du försöker hålla masken, så du kan sväva över marken

tänkte bara slänga in ett snabb och onödigt inlägg nu.
 ska snart gå och lägga mej, fast de lär ju bli att jag ligger uppe några timmar till och håller på med mobilen... har typ inte gjort så mycke ikväll kändes verkligen inte som en fredag, sen äre ju inte vilken fredag som helst utan den 13:onde! haha men jag har då inte haft nån speciell otur idag men kanske inte heller nån rikitg tur heller.

men nu ska jag iallafall försöka att sova, godnatt!


we<3it

dull life of a teenager


we<3it

Know it's not right but it hurts when they're laughing

sitter vid nya datorn nu, måste säga att den är mycke snabbare och bättre än den andra. fast webben funkar inte... men de kanske är lika bra då får ni inga tråkiga webb bilder.
nu vet jag inte riktigt vad som händer om om typ en halv timme ska jag ut och gå lite grann med mamma och fixa allt i stallet.


har inga bilder på denna dator så tog en arktiv bild.


våfflor!

har på göra våfflor till hela familjen nu, inte riktigt den vanliga fredags maten men de är iallafall gott. Har samtidigt på radio så står och dansar och sjunger samtidigt, inte så vackert men.

it`s friday, friday!

kom ganska nyss hem från skolan så sitter och fikar de som är på bilden. Kanske lite efter att äta pepparkakor nu men de är så gott och då blir jag ju snäll också haha. Skolan va väl helt okej, hände väl inte så speciellt mycke men. Nu är min kusin här och installerar den nya datorn, äntligen! Ska njuta av mitt fika nu hejs!

fredag!

god morgon alla! Nu är jag så gott som färdig på att dra till skolan, sen är första veckan i skolan avklarad. Igår just när jag nästan var färdig med ett inlägg då fick vi strömavbrott, så ja hann inte publicera de.. Aja men nu ska jag gå och fixa de sista och sen gå till bussen, trevlig fredag!

the things gilrs love


får inte nog av bilder från we<3it.

nu, tant gympa!


drar iväg på tant gympa nu!

Baby you light up my world like nobody else

nu har jag fixat färdigt med bloggen, har gjort det sen jag kom hem från skolan. blev inte nöjd men de är ändå bättre än den förra, om någon vill göra en fin design till mej så får den gärna säga till!
vet inte riktigt vad som händer nu, behöver inte ut i stallet nånting ikväll, känns faktiskt ganska skönt.

men nu ska jag ta och göra något annat ett tag.


bild på norina och jag från i sommras.

There's no religion that could ever save me No matter how long my knees are on the floor

kom hem från skolan för ett tag sen, då hade jag och matilda tänkt fara på gymmet men hon orkade inte.. juag var typ halv taggad på fara dit. skolan var typ bara som vanligt, vi ska börja med en tränings dagbok till idrotten. sen hämtade jag ut mitt lösenord till sidan där man väljer gymnasium! ska försöka välja om nån dag ska bara tänka igenom mitt val lite till.

nu lyssnar jag bara på musik men jag tror jag ska ta och träna lite här hemma istället för att fara iväg till gymmet.


we<3it

torget

sitter på torget nu med Annasara men ska gå till hkn nu. Hejdå!

omelett

håller på att göra mej omelett till frukost, mums. Jag försoved mej typ 20 idag så nu lär jag inte ha så mycke dö tid. Nu ska jag äta omeletten sen blire att sminka mej och lite så. Hejdå!

Getting far too hot to flirt, I don't think you need a shirt.


bilden får mej verkligen att sakna sommaren!

ska snart gå och sova, skönt. för jag ska duscha i morrn på morgon då blir att kliva upp extra tidigt.
jag fattar inte vart kvällen har tagit vägen, har inte gjort nånting sen var klockan plötsligt kvart i 10 då kom jag på att jag inte hade mockat. så skyndade mej ner i stallet och gjorde de och samtidigt tog in hästarna.
sen har jag borstat tänderna och tvättat bort sminket, de måste helt seriöst vara de drygaste...
men jag har faktiskt gjort spanska läxan, rikigt duktigt tycker jag men man måste ju starta skolan bra!


Now Hollywood wants to make you think they know what love is.


sitter här med morgonrocken och min mysiga filt, för jag håller helt seriöst på frysa ihjäl!
har typ suttit vid datorn i 2 timmar nu, så jag borde ta och göra något annat ett tag. tror jag ska typ lägga mej på soffan under en massa filtar.
men hejdå!

just girl things


bilder från we<3it

Cause I get weak in the knees, Fall head over heels.

kom hem från skolan för kanske en halv timma sen. idag hade vi typ bara tråkiga lektioner, fast träslöjd är ändå helt okej. jag och madde håller ju på med vårat dockhus men vi har inte kommit så långt på de än. sen sista lektionen var de matte, då bytte vi grupper. fattar inte hur jag kunde hamna i den smartaste, jag hade sagt att jag ville vara i en lättare men. vi gjorde nåt test som var typ svårt, hoppas inte resultatet på de provet hamnar i betygen sen.
sen när jag väntade på bussen då hade jag inte riktigt hett på mej skorna, jag stod bara på dom för annars får jag ont av mina skavsår. då blev jag ju självklart ner puttad i snön... sen tog de lång tid innan bussen kom så jag stod där och frös..

nu ska jag bara sitta vid datorn fram till maten sen får jag se vad som händer.


en bild från 2005, så 6 årsen.

borstar tänderna

borstar tänderna just nu som ni ser på bilden. Har precis sminkat mej och nu väntar jag bara på att klockan ska bli lite mer. Jag. Har börjat bli för snabb på morgon så då måste jag ändå bara typ vänta, vilka problem.. Nej men nu ska jag leta fram skor, så hejdå!

skoter!

hela min kväll fram till kanske för nån halv timme sen har bestått av skoter körning och tolkning. jag och matilda körde omkring på åkern och i skogen med en skrana bakom skoter, riktigt kul!
sen efter nån timme så körde jag hem matilda också, då slapp hon gå.

men nu så gör jag inte sådär jätte mycke, ska sätta mej och kolla på lite tv kanske. sen blir ut istallet och mocka sen duscha. sen tillslut sova!


har verkligen inga nya bilder..

första skoldagen

idag var ju första skoldagen, känns helt okej faktiskt. vi hade först lite svenska och so sen sista lektionen hade vi skapande i matsalen. de var alla 9:or som var där, då var vi i grupper och skulle bygga ett skivställ av typ äggkartonger. min grupp gjorde våran jätte simpel så vi kunde spela wordfeud. fast vi spelade de typ ändå hela lektionen och typ bara med varandra också.

nu har jag ganska precis ätit och väntar på att matilda också ska äta. sen ska hon komma hit och tolka med mej, de blir kul!


bild på matilda och jag från åsele förra sommarn.

skolan

God morgon! Blir en lite mobilblogg nu. Jag typ gjort mej färdigt och fixat allt, fast de är typ 20 min kvar till bussen går. Jag får hitta på något som tar lite tid. Men har inget mer allt skriva nu, ha en trevlig dag!

Holding on to what I got and love But things still seems so dark and cold.

blir sista inlägget för ikväll nu, för ska snart gå i säng.
känns väldigt skönt att få sova för jag är faktiskt trött redan.
har verkligen inte gjort något ikväll typ sett tv, ätit glass och spelat på mobilen.

men nu ska jag gå och leta upp kläder till i morrn sen kanske spela lite till på mobilen och sist sova!
känns riktigt kul att få träffa alla i morrn, speciellt dom jag inte träffat nånting på lovet.

men godnatt!


And you were strong and I was not my illusion, my mistake.

hemma från veterinären nu, följde med mamma dit för amai har haft något fel.
så nu sitter jag bara här hemma och föröker få tiden att gå. ville fara ut och köra skoter ikväll men hanna har farit iväg med den.. sen är den andra skoter är trasig. så jag får nog vänta tills i morrn innan jag får köra.

men tror jag typ ska duscha nu sen lägga mej och kolla på en film så jag blir lite trött.



tyckte bara att som stämde så bra


skidor!

runt klockan 2 då tog jag och pappa vår första skidtur på elljusspåret, var jätte härligt! fast inte i slutet för då märkte jag att jag fått skavsår... så nu när jag kom hem så såg jag att jag hade en blåsa på hälen, kul. nu ska jag typ bara ta det lugnt fram till maten sen blire kanske och fara ut och köra skoter. jag hoppas att jag kommer vara helt slut när klockan börjar bli typ 10 så jag kan somna tidigt. lär bli väldigt annorlunda att gå och lägga sig tidigt och kliva upp typ klockan 6 nu men vad gör man inte för skolan? haha.


9/1-12

Nu har ja fått i mej lite frukost och är färdig för att börja göra nånting idag. Tror jag ska börja med att gå ut i stallet och göra allt som behövs där, känns som det kommer vara ganska kallt. När jag sen kommer in igen vet jag inte vad som händer men. Nej nu ska jag ut, synes sen!

mys och wordfeud

Snart en timme sen jag for hem från Matilda. Så nu ligger jag och gosar med kurry och spelar Wordfeud. Ska nog snart sova så godnatt!

bakning hos Matilda

Nu håller jag och Matilda på att baka muffins, gott! Vi har typ annars bara suttit och pratat om lite allt möjligt. Blir nog här nån timme till men ska fortsätta hjälpa Matilda med muffinsen nu, hejdå!

drar till Matilda

Nu ska jag bara ner i stallet och tvär mocka. Sen så ska ja åka skoter ner till Matilda och sen vara med hon i kväll.

it`s about love, the truth and what you mean to me

är hemma nu och väntar på att maten ska bli färdig.
har ju varit med madde hela dagen vi har typ kört unicorn dash haha, typ pratat och tolkat med skoter.ikväll har jag ingen aning om vad som händer ska kanske höra med någon om nån vill hitta på något eller så är jag bara hemma och tar de lugnt.

de känns typ fel att jag taggar till skolan börjar men kommer nog längta efter lov när de gått några dagar...

har ingen mer att skriva nu men jag skriver nog senare.

någon halv gammal bild på jag och madde.

madde

är hos madde nu, vi gör inte så mycke just nu.
men vi har typ varit och köpt lite godis, pratat, sett tv och varit ute och åkt skrana. sen har jag försökt övertala madd hela kvällen om att fara till buberget i morrn men d går inte så bra...

nej nu ska vi göra nå annat hejdå!


tog massa bilder från maddes dator.

going off to madde!

om typ 45 minuter eller något sånt så drar jag till madde. ingen aning om vad vi ska hitta på men de blir säkert bra. så blir kanske ingen mer inlägg ikväll fast man vet alrig.
sen sist jag skrev har jag typ inte gjort något sett lite på tour de ski och sen sovit lite på soffa och ätit middag.

jag ville fara till bubergt i morrn men blir nog inte eftersom madde inte vill fara dit, sen så ska jag åka buss till madde så de skulle vara lite drygt att ta med sig allt på bussen.



20 saker ni kanske inte visste om mej

1. jag är livrädd för älgar!
2. jag har alltid viljat ha en glugg mellan framtänderna.
3. jag är värdelös på att spara mina pengar...
4. jag spiller nästan alltid när jag äter.
5. jag gillar min klass väldigt mycke & vill inte börja på gymnasiet.
6. jag har väldigt svårt att koncentrera mej.
7. jag äter typ som en gris, jag har verkligen inget bord skick.
8. jag älskar att träna men är väldigt lat så de blir inte så ofta.
9. jag är väldigt slarvig med typ allt jag gör.
10. jag kan göra handvålter.
11. jag har faktiskt ganska bra självförtroende.
12. jag är nästan alltid glad, speciellt i skolan.
13. jag hatar när folk smaskar och släpar fötterna!
14. jag älskar att köpa skor!
15. jag äter typ hela tiden men jag blir typ aldrig mätt.
16. jag tycker de är jätte drygt när vissa folk inte kan ta åt sig komplimanger och bara säger typ nej du är osv.
17. jag gillar inte att använda mjukisbyxor.
18. jag har väldigt lätt för att somna.
19. trasor och stegar är typ de värsta jag vet.
20. jag gillar inte potatis.

you learn like a shadow flows in the rain

har precis ätit lite lunch, så nu ska jag tvär kolla lite sidor och så.
klev faktiskt upp så tidigt att jag hann göra allt i stallet och vara ute med norina innan lunch.
ska snart gå och duscha och sen ringa madde.

ha en trevlig dag alla!


riktigt fint väder idag alltså!



good night!

lyssnar på musik och spelar tetris just nu men de går helt värdelöst så jag ska nog ta och gå och lägga mej. kändes väldigt lockande för jag är hur trött som helst, tror jag ska sluta fara hel dagar till buberget blir bara trött av de. nejmen ska försöka kliva upp i hyfsad tid i morrn, så jag inte sover bort hela dagen. ska gå och borsta tänderna nu sen lägga mej i sängen och spela lite wordfeud, adda ljungbjörkagnes och spela med mej vetja! men god natt alla!

smoothie

Kom nyss in från stallet, så nu ska jag ta och göra mej en smoothie. Sen ska jag typ lägga mej i sängen och kanske se en film om jag orkar. Lär ju ändå bara somna. I morrn ska jag vara med Madde, vet inte riktigt vart vi ska vara men de blir säkert bra! Blev bara en kort mobilblogg.

powernap

vaknade nyss efter en timmes powernap,skönt fast jag är fortfarande trött..
vet inte om jag ska ut med norina nånting nu ikväll, tror faktiskt jag ska försöka orka fara ut med hon en liten sväng iallafall.
sen när jag kommer in från stallet tror jag helt seriöst att jag ska gå och sova.

som ni ser har ja ingenting att skriva..

buberget # 2

är hemma från buberget nu eller har varit de i säkert nån halv timme men.
var ju där med madde fast vi åkte typ ändå hela tiden med didrik och emil. den ny brädan funkade bara fint!  blev lite kraschningar i djup snön men annars gick de super!
sen for madde vid halv 3 så då åkte jag en halv timme med bara didrik och emil.
madde testade min gamla bräda också, de slutade med att vi knäppte lös oss och satt på brädan och åkte nerför backen.

här är några bilder:


teenager posts


lalala whatever

nu kommer ett jätte intressant inlägg.. eller?
skriver lite med några på fb just nu och lyssnar på musik.
vore ganska skönt och gå och sova snart men ja ska stanna upp eller i allafall försöka va upp och se hockeyn med mamma. fast jag ska ju upp till buberget i morrn också så jag får väl se hur de går.
sen har jag ingen aning om vad jag ska göra nu fram till typ kl 2 eller när de börjar. tror jag ska gå och sova ett tag eller nåt.


Into the night Desperate and broken

hela kvällen har typ gått åt till att sitta och pillra på mobilen.
sen blev det middag för hela familjen runt rumsbordet för alla skulle se skidskytts staffeten.
har smsat lite mad madde också, så vi ska nog till buberget i morrn. blir kul att testa den nya brädan!
fast hoppas att de följer med nån annan också.

men nu sitter jag och lyssnar på musik, gillar att de följde med spotify premium till mobilen!



fjällen förra året.

de jag köpte


kollegieblock å en bilkini överdel.

väska.


brädan, inte nån bra bild men skit samma.


mobilen, en xperia ray fast min är vit.

glaaad cheeeey!

for till stan runt halv 10 i morse, lagomt trött då men.
vi va med bara runt coop forum och affärerna där. då gick jag och mamma till expert och kollade på mobiler fast jag trodde inte jag skulle få en idag men de fick jag.
sen for vi till intersport då köpte jag mej en ny bräda, så nu vill jag till buberget! sist for vi till lantmanna och köpte spån och hundmat.
sen köpte jag 2 saker på stadium också men jag visar de sen.

kom ändå ganska nyss hem så nu ska jag sitta här ett tag sen gå ut i stallet tror jag.


bild från i förrgår.

Just come up with a lie and you'll see that it's alright

tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu innan jag ska sova.
skönt med en tidig kväll men ska ju till stan i morrn. jag har ingen aning om vi far tidigt eller inte så men hoppas på tidigt så man inte är i stan hela dagen.

nu hittade jag en gammal mp3 som jag kan ha musik på nu ett tag medans jag har den gamla mobilen. så ska ladda ner lite musik nu.

nej men har inget att skriva så go natt!


happiness is always knocking on your door you just gotta let it in.

pratar med annasara på skype just nu.
runt 9 for jag till gymmet med matilda, oj så jobbigt! helt serisöt mina ben, sen när jag skulle gå hem från gymmet trodde jag typ att jag skulle ramla ihop eller nå sånt.
när jag kom hem gick jga direkt in i duschen och stannade där ganska länge.

nu ska jag typ gå och ta mej något att äta och sen kanske se film eller va lite mer vid datorn.

just can't get enough


Honestly I just don't care

åt ganska nyss mat, blev väldigt sent.
har inget och skriva men jag kan säga att jag hatar att min mobil gick sönder och jag måste använda typ pappas gamla mobil från stenåldern... för jag hittar inte laddaren till min gamla mobil.
hoppas jag får en ny snart.

nu har jag ingen aning om vad jag ska göra ikväll men ska nog bara vara hemma för jag kanske ska till stan i morrn. vill iväg till gymmet men de är så tråkigt att vara där själv så jag måste prata med matildooo.


I don't know what it is, but I know I'm missing it

julia drog nyss, så nu väntar jag på att mamma eller pappa ska komma in och börja med maten.
idag så har vi inte gjort så jätte mycke typ bara pratat, spelat kort och suttit lite vid datorn.

efter maten ska jag nog ut i stallet sen har jag ingen aning om vad som händer.
ska nog prata med matilda om hon vill med till gymmet, så matilda om du ser de här så måste de följa med!

min mobil dog idag....

skärmen har varit väldigt glapp men nu hänger den bara, så jag lagade den med en toffs och de funkade ett tag men nu är den helt död...


Film med julia

nu äter ja och julia massa gott och ser på whisper tror ja den heter. Fast kan inte riktigt säga om ja gillar den för vi startade den nyss. Aja ska fortsätta va med i filmen nu, hejdå.

besluts ångest!

sitter och kollar på snowboards på lite olika sidor just nu. har riktigt stor besluts ångest om jag ska köpa en ny kamera eller en ny bräda!?
för ibland känns de typ att en bräda vore onödigt för jag åker inte så ofta, fast jag vill ändå ha en ny. sen ibland då känns de som att de vore onödigt med en ny kamera för jag har ju ändå en som funkar.
så jag har ingen aning om hur jag ska göra...

men har iallafall ganska ny ätit middag, tjock pannkaka. sen ikväll har jag ingen aning om vad som händer men tror jag bara är hemma och tar de lugnt.


(tog bara nån bild på en snowboard & en kamera)

jackan & gympaskorna

bilder på jackan & gympaskorna:

If we ain't won yet, then we ain't done yet

kom precis hem från stan och är riktigt glad!
köpt en ny vinter jacka, gympa skor och sen klarade jag am kortet!
var i stan med pappa så vi for såklart och fikade på café och firade att jag klarade am provet. sen for vi till intersport och team sportia och hittade jackan och gympaskorna.
sen var pappa också förbi på nån yamaha affär för han skulle köpa något till skotern.


Would it make you, feel better To watch me while I bleed?

sitter och skypar me johanna just nu men ska snart gå härifrån.
ska upp typ halv 8 i morrn så...
vi sitter och skrattar åt nån roligt video på youtube, as kul!

har inget att skriva så jag lägger in nå bilder från nyår istället.

snodde bilderna från matilda, hihi.



Glass och tv

Kollar på kronjuvelerna och äter glass nu. Har inte gjort så mycke mer i kväll typ varit vid datorn och duschat. De blev en liten mobilblogg utan bild...

before i die


blider från we♥it

Soffläge

Ligger på soffan och vilar lite grann. Kom in från stallet för ungefär 1 timma sen, va väldigt snöigt att va ute me norina. Nu ska ja bara ta de lugnt sen får ja se vad som händer senare.

This wont even be a fight Cause I'm knockin you out

vaknade för inte alls länge sen, gick inte så bra de där med att gå och lägga mej tidigt och livia upp tidigt..
för igår fastnade jag vid datorn sen somnade jag inte förns typ 1.

nu ska jag träna lite här inne typ hoppa hopprep, gymbollen och lite övningar.
sen runt 1 blire att gå ner till stallet, frö då har norina ätit upp höet.


I don't know if I'll make it but watch how good I'll fake it

jag är helt slut just nu, ändå har jag legat och sovit på soffan hela kvällen.
så nu blire en tidig kväll i kväll typ den första på lovet. senså ska jag inte sova bort hela dagen i morrn heller.
de är ju ett nytt år man måste ju börja bra.

skriver i morrn, go natt!


2012

första dagen på de nya året, känns väldigt bra!

igår kom ida till mej först runt 2 då satt vi typ och pratade, skrattade, hittade på saker vi skulle göra på kvällen och lite mer. sen runt 5 kom matilda, då gjorde vi oss i ordning och typ dukade och sånt.
madde och didrik kom klockan 6, då åt vi lite och typ började med maten. sen runt 8 då hade vi gjort färdigt maten, den blev jätte god! fläskfile, klyft potatis, sallad och blå beasås.
vi satt och åt ett tag sen körde vi lite buzz för att vila magarna lite innan efterrätten. sen åt vi efterrätt, nå med maränger, grädde och kiwi.
efter de spelade vi typ singstar och sen med vilda gester, jag och madde bara satt och skrek typ helt galna. lite före 12 drog vi ner till rödånäs och smällde raketer och smällare.
när vi kom till baka så typ såg vi film och åt massa gott. runt 4 gick vi typ upp till mitt rum och skulle sova, fast vi låg typ och pratade lite och spelade wordfeud. vi somnade typ runt 5.

sen idag klev vi upp typ 1 halv 2, fikade sen gjorde vi typ inge mer. nu har alla farit hem så nu är jag ensam. ikväll blire nog bara att ta de lugnt och typ se film.


tog inga bilder igår men matilda gjorde de, så jag har inga bilder nu.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu