på hotellet

sitter på hotellet och käkar godis och vindruvor. Idag såg har vi mest bara varit ute och shoppat, visar vad jag köpt när jag kommer hem. Efter det for vi tillbaka till hotellet och vilade lite sen drog ut och åt middag på hard rock café. När vi ätit där för jag och Matilda till mcdonalds och åt lite glass. Sen så nu ska jag bara vara på hotellet ikväll och ladda upp för liseberg i morrn.

flygplanet

Sitter i flygplanet nu i stockholm, vi har typ stannat här för att tanka sen hoppar de på massa folk. Men vi borde ska börja fara härifrån snart.
Skriver kanske mer senare, hejdå så länge!

When I wake up, well I know i'm gonna be.

i morrn drar jag till göteborg som jag skrivit, är sjukt taggad!
så i morrn blire att kliva upp runt halv 5.. för planet går 10 i 7. det ska bli jätte kul iallafall. så jag lär inte blogg så mycket under tiden jag är där eller kan ju mobilblogg nångång kanske.
men sen när jag kommer hem lär jag ha lite nya bilder och så, men hejdå!

Would it be wrong, would it be right?

 
nu har jag gjort färdig min sista dag på cafeet, så nu är jag nästan ledig hela sommarn. fast jobbar idag, eftersom rödå har match. så om en halv timme ska jag ner på rödånäs.
när jag kommer hem blire väl att packa det sista och bara ta det lugnt.
 
kollade nyss på gymnasievalet och jag tog mej in på ekonomi&jurudik på draggen, så det var bra!

All these heavy thoughts will try to weigh you down but not this time

ikväll har jag mest legat framför tvn och sett fotboll, annars har jag faktiskt börjat packa lite till göteborg på fredag. fast det är inte så mycket som ska packas eftersom jag bara är där över helgen, är väldigt taggad iallafall!
nu ska jag gå och lägga mej, så jag är pigg till sista dagen på jobbet. känns ganska skönt men ändå lite tråkigt. godnatt!

there you go again, making me love you

 
igår jobbade jag till runt halv 5, sen for jag hem till filip.
vi låg väl mest och pratade, sen spelade vi alfapet, cod, åt jordgubbar och såg på film. sovde där också, det var därför jag inte skrev något mer igår.
idag fick jag lite sovmorgon, så klev upp runt 10. sen började jag jobba 11 till 4, idag var sista gång jag var ute i cafeet, för i morrn ska vi typ bara baka.
när jag kom hem såg jag på tv sen åt. nu ska jag sitta här ett tag sen baka kladdkakor till matchen i morrn och se fotboll.

busstation

Sitter på busstationen nu och försöker fördriva tiden. Kommer sitta här typ en timme till... Aja jag överlever.
Efter jobbet far jag till filip och sover där också tror jag. Så skriver nog inget mer idag.

Livin' it up swag it out my way

idag efter jobbet for jag till madde som jag skrev, då just när jag slutade mötte jag filip. så pratade lite med han sen mötte jag upp madde på ica och for hem till hon och såg tv och åt. efter maten for vi + filip till cafeet där jag jobbar och fikade lite, det var också någor musik kryss som vi var med i. haha vi var helt klart bäst!
sen for vi och satt i ett lusthus, dit kom också ida, johanna och didrik. så vi satt där ändå ganska länge, sen runt 20 över 10 for jag hem från vindeln.
så nu ska jag gå och lägga mej, godnatt.

Vill inte tänka mer men jag kan inte sluta hoppas

ska gå och lägga mej nu, i morrn ska jag väl upp runt halv 9 kanske. tar moppen till vindeln för då får jag någon timmes sovmorgon. sen efter jag jobbat ska jag vara med madde men jag kommer hem sen på kvällen.
men godnatt!

Varje gång är som den första gång vi sågs

 
idas bild från spanien.
 
var och jobbade idag, var ändå ganska kul. sen kom ida, matilda, madde och filip dit, vilket gjorde att det blev lite roligare. då kunde jag vara och prata med dom ibland, vi bestämde då att fara och kolla på fotboll. så när jag slutat tog vi mopparna till hällnäs och kollade på fotboll. sen for jag hem och nu har jag nyss ätit, blev lite sent men.
nu tror jag att jag ska ut och gå en sväng med theo och sen kolla på fotboll.

vi gör saker som man inte får tillsammans kan vi gå mot rött

idas bild.
 
ikväll har vi haft lite gäster eller dom är fortfarande kvar men. så vi har ätit middag med dom sen nu så sitter dom nere och kollar på fotbollen. jag gjorde också det ett tag men jag är så trött, så jag tror helt seriöst att jag går och lägger mej nu. iallafall lägger mej i sängen och kanske ser en film.
i morrn blire att jobba från 10 till 4, det blir säkert bra.

I remember every sunset, I remember every word you said

lite bilder från i förrgår.
 
idag klev jag och filip upp runt 11, fikade sen la oss på balkongen och solade ett tag. sen runt halv 2 for vi till hundsjön med wille, ida och matilda, var där, solade och badade eller vi badade väl inte så jätte mycket men. vi var hemma sen runt 4 kanske, då for filip efter ett tag.
så nu ska jag snart duscha, sen kommer det över lite gäster hit och äter.

bilder från midsommar

orkar inte skriva något om midsommar, lägger in lite bilder istället.

glad midsommar!

4 bilder från idag, det är så fint väder ute!
tog moppen till hundsjön för inte så längesen, träffade först ida och wille där. sen kom också annasara och matilda, så var där med dom ett tag. nu ska jag lägga mej ute i solen ett litet tag sen duscha och fixa till mej lite. ikväll ska över till grannarna med lite fler släktingar och kanske filip. det blir säkert bra men nu ska jag dra, trevlig midsommar!

Saknar dig fast du står här mitt framför mig

lite bilder från igår.
 
igår for jag till hundsjön med filip, ida, wille, julia, vera, pontus, oscar, didrik, annasara och matilda, hoppas jag inte glömt nån. vi var där, grillade och badade, det var ändå ganska varmt i vattnet. var också före det hemma hos wille och kollade på hans super söta kattungar!
sen for vissa av oss hem till matilda och såg film, sen runt 2 kanske for jag och filip hem till mej och sov.
idag hann vi bara fika sen skulle filip fara och fiska men han kommer typ tillbaka senare, hoppas det iallafall.

We’re standing on chairs with our hands up in the air

 
       
 
igår kväll hände en kul sak, min katt kom tillbaka. han har varit borta några månader, han lär snart dra igen men var trevligt och träffa han. lagomt kelig var han, så va med han igår istället för att blogga haha.
 
idag började sommarjobbet 8, var ändå ganska skönt eftersom då slutade jag 2. fast som vanligt fick jag vänta på bussen i lite över en timma.
så kom hem runt kvart i 4, nu väntar jag på att filip ska komma. han lär vara här nångång före 5. ikväll ska vi vara med typ ida, wille, matilda och annasara, kanske nån till också vet inte riktigt.

Du måste fatta beslut, våga säga till, tänka till.

 
    
 snygg bild som matilda tagit från stilbytardagen.
 
igår for jag ju och jobbade sen när jag slutat gick jag till konsum och satt där och pratade med ida ett tag tills filip kom hem. då gick jag till han, hade tänkt ta 9 bussen hem men missade den, haha ovanligt. så jag sovde där i stället, idag for jag och jobbade klockan 10 till 4.
sen tog jag en buss hem 25 över 4, har bara suttit här vid datorn sen dess.
 

A dream like this not something you wish for


har verkligen inga bilder.. så blir en gammal på matilda och jag.
ikväll har jag mest tagit det lugnt, legat på soffan och sett tv. fast for faktiskt ut och gick en sväng med theo också. ska snart gå och sova eftersom jag ska upp runt kvart över 7, kommer vara i vindeln halv 9 men börjar inte förns 10... känns ganska drygt men jag orkar inte köra moppe.
när jag jobbat färdigt ska jag först träffa ida lite tills filip kommit hem då ska jag vara med han ett tag.

hey, våran värld är sjuk, passa på och njut, imorgon kan det vara slut.


idas blir från spaninen.

var och sommarjobbade idag, var ändå roligare än vad jag trodde det skulle vara. fick baka för det mesta och det är ju kul. vi ska baka hela veckan, sen på söndag ska vi börja sälja.
jag fick sluta en halv timme tidigare så var färdig halv 4, då träffade jag filip en liten stund. sen klockan 25 över 4 åkte jag buss hem, så nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig.

I’ll be your keeper for life as your guardian


ska sova nu, för ska upp runt kvart över 8 i morrn.
sen klockan 10 blire sommarjobba på församlingsgården i vindeln, är inte sådär jätte taggade men det blir säkert bra.
aja godnatt!

Tonight feels like we can do anything we like


bild från tävlingen.

idag har jag verkligen inte gjort något, när filip hade farit gick jag först och la mej och sov i mamma och pappas säng tills klockan 12. då gick jag och la mej på soffan och kollade på tv tills runt 3, då hade jag tänkt städa men la mej i sängen istället och somnade.. haha kul dag.
nämen nu har jag bestämt att jag ska städa mitt rum sen blire väl att se fotboll ett tag iallafall.

How am I supposed to break this spell you got me under?


hann inte skriva något igår för for till filip efter ridskolan sen följde han med mej hem runt 4 kanske. senare på kvällen for vi till hundsjön med ida, matilda, wille, julia och vera. där satt vi mest runt elden, åt och pratade men vi badade också eller alla utom ida. det var ändå inte så jätte kallt i vattnet, 16 grader.
sen sovde filip hos mej och i morse for han väldigt tidigt för han skulle ha nån fotbolls skola. 
så idag har jag tänkt städa mitt rum och sen bara ta det lugnt.

If it's not perfect I'll perfect it 'til my heart explodes


har just sett en film, så nu ska jag snart ta och skära upp lite ananas till fotbollen.
sen när fotbollen är slut ska jag duscha sen sova. för i morrn blire att vara på ridskolan ett tag iallafall och hjälpa till.
efter ridskolan hoppas jag att jag ska vara med filip.

Swallowing my pride struggling to stay alive


idag runt halv 11 så drog jag till vindeln på hopptävling. tävlade bara en klass, Lc. fick 4 fel i grunden men är ändå ganska nöjd, trodde det skulle gå sämre för hon varlite små galen på framhoppningen och för jag inte ridit henne på ett tag.
sen har jag varit där tills ganska nyss, filip var där med mej också. det var bra annars hade det varit väldigt tråkigt.

nu ska jag nog snart äta middag om ett tag, sen typ gå och lägga mej är väldigt trött.

You are the best thing that's ever been mine

ikväll har jag inte gjort nå mycket sett på film och suttit vid datorn.
ska gå ner nu och ta något att äta på och se lite tv, sen gå och sova. så jag är pigg i morrn till hopptävlingen, ingen aning om hur det kommer att gå för jag har inte ridit på säkert en månad.. aja det går nog ändå.

Love the way you fill me up with life


4 bilder från avslutningen.

igår för jag in till vindeln runt 5, drog och käkade pizza med annasara, ida, madde och matilda. sen for vi ett tag till forum där dom hade nån avslutningsfest, var där ett tag. runt 10 när filip och rudolfsson var färdig med paint bollen for vi till nån grillplats vid älvbrinken. där var även några till, så vi var där ett tag och vi spelade även lite brännboll. senare kom typ hus många som helst dit, så vi drog efter ett tag. då for vi hem till didrik och såg tv + pratade typ. vi var inte där så länge sen drog typ alla hem, så jag for hem till filip och sov där.

idag så klev vi upp runt halv 12, åt lunch sen gick ut och gjorde lite saker. sen for vi till ica och köpte glass sen satt och åt de i parken.
jag for från vindeln runt 5, sen dess har jag väl inte gjort så jätte mycket.

skolavslutning


tog bilden av matilda.

hehe skrev inte alls när jag kommi hem igen. nämen ganska dirket när jag kom hem så tog jag moppen hem till madde och sen sov där. vi var också och kollade lite på fotboll men runt 8 skulle madde till kyrkan. då va jag med rudolfsson och filip tills typ 10.

idag vare ju avslutning, kommer sakna klassen + lärarna förbannat mycket! aja snart runt 5 tar jag en buss tillbaka till vindeln, då ska jag ut och äta med några. sen i kväll kanske vi drar ner till älven eller något kul.

tisdag


 sitter i bilen på väg hem från stan nu och äter lite kindermaxi. Är lagomt mätt efter maten och fikat hos kusin. Aja skriver mer när jag kommit hem.

Until forever comes you'll find us chasing the sun


såg nyss fotboll, det sög ju att sverige förlorade.. tycker mest bara ukraina låg ner hela tiden.
annars ikväll har jag inte gjort så mycket, tvättat fotbollskläder i klubbstugan och suttit vid datorn.

i morrn blire nästan 3 timmars sovmorgon för mej, så skönt! eftersom jag ska på min kusins student.


You're like an angel, got me feeling like a devil


hade såhär lockigt hår i morse när jag drog till skolan, sen nu när jag kom hem var det spikrakt..

idag var sista dagen på renfors.. fast just nu känns det ändå ganska skönt. men längtar verkligen inte till gymnasiet, tur det är över 2 månader kvar.
idag i skolan hade vi först brännbollsturnering gick ändå ganska bra, förutom att våran klass förlorade mot 6orna.. pinsamt. nämen sen skulle det vara klassensdag men det var många borta och vi visste inte vad vi skulle göra så vi fick sluta.
nu ska jag iallafall snart gå och käka, sen vet jag inte vad jag ska göra.

När världen faller ner är det du och jag


dricker smoothie just nu, fast den är snart slut..
ikväll har jag inte gjort mycket sett lite fotboll, halv sovit på soffan och duschat. så ska snart gå och borsta tänderna sen sova.
i morrn blir min sista dag på renfors.. först har vi brännbollsturnering, det blir nog kul. sen på eftermiddagen ska man vara med sin klass. sen lär jag också städa ur skåpet eftersom jag inte är på skolan på tisdag för min kusin tar studenten.


från barcelona


inte dom bästa bilderna men jag tror jag iallafall fick med allt, fast sen köpte jag och lite saker till filip, familjen och ida.

barcelona 2012


ett par bilder från barcelona, asså jag älskar verkligen aporna! hur söta som helst!

Hope you ain't got no issue, you can do it.


var ett tag sen jag skrev nu, hehe.
nämen var hemma från spaninen runt 1 i fredags, då var jag kvar på skolan tills 3. sen följde filip mej hem och har varit hos mej till idag. var väldigt kul att få träffa han igen + lite andra människor.
igår så var vi också med wille och ida, vi for ut och grillade ett litet tag sen satt hemm hs mej och pratade och såg film.
idag for filip runt 1, då såg jag lite tv sen for ner och jobbade i klubbstugan med ida fram tills nu.

senare kommer bilder från spanien + vad jag köpte där.

tisdag

ligger i annasaras säng nu med Madde och lyssnar på musik + äter godis ibland. Känns väldigt bra att vara här i Spanien med nästan +30 och hemma har dom mest bara regn typ. Nä nu orkar ja inte skriva mer, ha de trevligt!

19/2-12


vid den här tiden lär jag sakna dej ganska mycket, jag älskar dej<3

2006-2012

2006:

2007:

2008:

2009:

2010:

2011:

2012:


jag tycker typ helt seriöst jag ser likadan ut på alla bilder. duckfacen 2009 alltså...


hallådär!

har wifi på vandrarhemmet, men kommer ändå inte orka blogg ofta. I förrgår och igår hade vi sjukt fint väder, idag vare lite sämre men ändå väldigt skönt. Hejdå!

test

SENASTE:

1. Dryck: vatten
2. Telefonsamtalet: matilda
3. SMS: filip
4. Sång du lyssnade på: alina-flytta på dej


HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: nej
7. Har någon varit otrogen mot dig: nej
8. Varit kär: ja!
9. Förlorat någon speciell person: njaa
10. Varit deprimerad: nope
11. Varit så trött att du somnat sittandes: jaa



DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. gul
13. lila
14. vit


I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: jorå
16. Fått ditt hjärta krossat: nej
17. Skrattat så att du har börjat gråta: många gånger!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: ja
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: ja
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: nja vet inte
21. Kysst en kompis: ja


BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: ingen aning
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 2 eller 3
24. Har du några husdjur?: 2 hundar å en katt
25. Vill du ändra ditt namn: inte nu
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: kommer inte ihåg
27. Vilken tid vaknade du idag: typ kvart över 6
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: sov
29. Någonting som du längtar till: göteborg!
31. En sak du skulle vilja ändra om i ditt liv: vet faktiskt inte
32. Vad lyssnar du på just nu: tacatá
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: tror inte de
34. Vad gör dig irriterad just nu: typ inget!


OM DIG:

36. Vad är ditt namn: agnes
37. Singel/upptagen: upptagen
38. Stjärntecken: lejon
39. Kille eller tjej: tjej
40. Grundskola: rödå å renforsskolan
41. Gymnasie: draggen blire nog
42. Högskola: -
43. Hårfärg: brown
44. Långt eller kort: mittemellan
45. Längd: typ 168 cm
46. Vad gillar du gällande dig själv: att jag har världens bästa vänner + kille!
47. Piercings: öronen å naveln
48. Tattoos: har inga än..
49. Höger eller vänster hänt: Höger




DIN FÖRSTA:

51. Operation: aldrig gjort
52. Piercing: öronen
53. Tatueringen: -
54. Bästa vän: typ julia, madde, matilda, annasara, ida å filip.
55. Sporten du spelade: fotboll
56. Husdjur: kanin
57. Vaccination du minns: venne
58. Konsert: typ amy diamond..
60. Alkohol du drack: cider tror ja



JUST NU:

61. Äter du: nej
62. Dricker du: nej
63. Är du på väg att: gå å borst tänderna
64. Lyssnar du på: vamos a la playa, taggar spanien! fast när det här kommer upp är i spanien men;p
65. Väntar du på: sommarlov!



DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: ja men inte än
67. Vill du gifta dig: typ ja
68. Karriär i åtanke: strippa, nä skämtar bara vet faktiskt inte.



VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: båda
70. Kramar eller pussar: pussar tror jag faktiskt
71. Kortare eller längre: längre
72. Yngre eller äldre: yngre bara för filip är de;)
73. Romantisk eller spontan: blandning däremellan
74. Snygg mage eller snygga armar: båda
75. Tatueringar eller piercingar: tatueringar
76. Känslig eller inte: inte för känslig bara
77. Ragg eller förhållande: förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: inget


HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: haha typ
80. Gjort något sjukt spontant: ja
81. Tappat glasögon eller linser: nej
82. Haft sex: ja
83. Krossat någons hjärta: nej eller tror då inte de
84. Har någon krossat ditt hjärta: nej
85. Har du blivit arresterad: nej
86. Dissat någon: ja
87. Gråtit när någon dött: ja
88. Gillat din killkompis (mer än som vän): ja



TROR DU PÅ:

89. Dig själv: ja
90. Mirakel: typ eller jag vet inte
91. Kärlek vid första ögonkastet: nja inte riktig kärlek men
92. Himlen: ja
93. Tomten: njaa
94. Att kyssas på första dejten: jo
95. Änglar: haha nä



SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: nej
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: mat!
100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: ja

3 halv gamla filmer!


spanien, barcelona!


nu är jag framme i spaninen för ungefär en timma sen, om allt har gått som det ska.
tror inte vi ska göra så mycket i kväll mest bara gå runt och lära känna stället.

ni får ha det så trevligt med tidsinställda inlägg!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu