I need your arms to hold me now

lyssnar på musik och checkar facebook förtillfället men ska börja packa lite saker som jag ska ha med till filip och så. har verkligen inte gjort något ikväll duschat och sen bara gått runt typ.
sen runt halv 10 drar jag dit, har inget mer att skriva just nu så.


hihi en gammal bild på filip.


You just threw away the key To your heart

första gången på länge nu när jag kan blogga i lugn och ro vid en dator, haha nämen har mest mobilbloggat senaste tiden.
idag drog jag, ida och annasara och såg på innebandy igen, vindeln förlorade.. men dom va ändå väldigt duktiga! sen gick vi ner på stan jag, ida, annasara, wille, filip, didrik och natnael. vi gick runt på lite affärer, pratade och åt. köpte ett linne och underkläder, orkar inte lägga upp någon bild på de. sen drog killarna runt kvart i 3, så då gick vi runt själva ett tag tills mamma kom och hämtade oss. sen åkte vi hem, ida var kvar här i kanske en halv timme sen drog hon. så nu är jag helt ensam och väntar på att de ska bli middag.

ikväll någon gång drar jag till filip och sen sover där. så nu har jag skrivit lite iallafall!


fick bli en gammal innebandy bild bara för jag inte tagit några bilder i helgen..

saturday morning!

vi vaknade för ett tag sen så nu har vi fikat lite knäckebröd mackor och vatten, vilken frukost. tror att vi ända snart kommer att dra ner till stan och möta upp didrik och sen gå i väg till deras match.
efter vi sett dern lär vi gå och äta lunch, kanske gå runt på stan lite och sen fara hem.


hittade en bild här på matilda, ida, jag och julia. från skolavslutningen i 6an.

film!

nu är vi i Idas brors lägenhet, är där med Ida såklart och annasara. Vi lämnade Filip och Didrik på Vasa plan för snart en timme sen, då drog vi och köpte godis sen hit. Nä nu ska jag se film!

fredag

sitter och kollar på någon innebandy match just nu, vet inte vilka som spelar men väntar på att Vindeln ska spela. Är här med Ida och AnnaSara, vi ska sova här i stan sen. Drog hit direkt efter skolan och gick runt på stan och åt med Ida, AnnaSara, Didrik, Filip och Wille. Aja orkar inte blogga mer nu.

I should've watched those eyes, Instead of run in place

så nu är jag hemma igen efter en hel dag/kväll i vindeln.
först så drog jag ju till skolan sen runt 3 drog jag och ida till ica och köpte middag och satt i en busskur och pratade i någon timme. runt 5 gick vi till fc, var där ett bra tag innan matchen började. klockan halv 7 började matchen iallafall, så vi såg hela den med annasara och madde också. det blev oavgjort om någon ville veta, haha. nämen efter matchen drog jag hem till filip, vi satt mest bara och pratade sen gick vi tillbaka till fc för filip va så smart och glömde sin mobil där. så då satt vi där ett tag sen kom pappa och hämtade mej.

så nu sitter jag här men ska snart gå och lägga mej, är sjukt trött men måste läsa lite av ondskan först. asså den tar då aldrig slut... aja godnatt!


mat!

nu har jag och Ida köpt våran middag från Ica, så vi sitter och äter i en busskur nu. Asså jag äter inte bara en banan till middag i vanliga fall, men hade just haft hk före. Sen ska vi fara och kolla på grabbarnas innebandy match. Orkar inte skriva mer nu, hejs!

The words are, written in the air, Dance

så nu är jag och annasara hemma efter en sväng med moppen till vindeln.
vi drog typ direkt efter maten, först for vi till mammas jobb och drack varmchocklad. sen vidare till madde, då for vi till didrik och tvär träffade han och filip, fast dom skulle typ på träning på direkten. så vi drog till ica och köpte godis sen till fc och kollade på när dom hade träning. var inte där så länge sen drog vi hem.
så nu sitter vi här äter godis och lyssnar på musik.


annasara

nu har jag och annasara ganska ny kommit hem till mej så vi håller på att fika. Tiggar hund med på bilden.. Men vet inte riktigt vad vi hittar på sen kanske fara ut å köra moppe. Aja nu har jag iallafall skrivit något.

läsa sen sova

har just lagt mej i sängen med världens keligaste katt tror jag. Han kom tillbaka idag efter att ha varit borta sen i lördags, så han är extra kelig nu. Därför är bilden över så suddig för han rör sig hela tiden.. Nu ska jag läsa lite sen sova, godnatt!

plugg + tv

tittar på tv nu och pluggar engelska, tog en liten break nu så passar på att blogga. Tidigare ikväll har jag varit ute och gått med hunden fast varit inte ute så länge eftersom jag är lite halv sjuk. Nämen nu ska jag fortsätta plugga!

Men bara när du inte hör Vågar jag säga så


åt pannkakor för inte så längesen så håller på vila magen lite nu sen ska jag ut på promenad med hunden på bilden över. sen kommer restan av kvällen nog bestå av pluggning..
skolan idag gick ändå ganska bra fast jag typ knappt kunde prata ibland. är mycke bättre nu, det är tur!

tisdag

arkiv bild. Sitter bara och väntar på att tiden ska gå, så jag kan gå ut till bussen. Sen blire skola hela dagen, fast har ändå ganska bra dag. Lär inte kunna säga ett ord idag, är sjukt hes! Fast det kanske ändå är ganska bra då kan jag inte sitta och prata på lektionerna. Nämen ha en bra tisdag!

grattis julia!


grattis bästavän som blir 15 idag!

Everytime I get it I throw it away. It's a sign, I get it, I wanna stay

ska slänga in ett inlägg nu innan jag lägger mej och läser ondskan.
ganska direkt efter maten tog jag med en av hundarna ut på en promenad, gick först till rödåsel sen nöär jag var där ringde jag julia då hängde hon med mej ut och gick. så vi gick ett tag sen gick jag hem igen.
var ute i nästan 2 timmar, det var väldigt härligt väder ute också!

så nu ska jag gå och läsa ondskan ett tag.. jätte kul.

lite bilder från promenaden!

måndag

ligger på soffan nu och försöker läsa ondskan men är mer inne i tvn.. Fast vill inte he av den, vilka allvarliga problem alltså! Nämen idag har jag bara varit i skolan som vanligt sen jag kom hem har jag bara sett tv och fikat lite. Ska försöka läsa lite nu så skriver sen!

Vi kunde nå allting, allting vi visste fanns Sen krossades allt

ha precis duschat så ska snart ta och lägga mej och läsa ondskan... kommer behöva läsa som en tok i veckan eftersom den ska vara utläst på fredag och jag har över halv boken kvar..

i kväll for jag på först moppe svängen till rösåsel och hälsade på hos julia. var inte där nå länge lämnade bara paketen och kollade på när hon öppnade dom. tror hon gillade boken med bilder jag gjort till henne, nämen den var ganska fin ångrar bara att jag inte tog några kort på den.. sen när jag kom hem såg jag tv som jag annars bara gjort hela kvällen.


Cremate my body and let the ocean have what's left of me


här är några bilder från idag, det fanns även massa på oss 2 tillsammans men dom försvann...

gratta julia

håller på fixa slutklämmen på julias paket. blir ändå ganska fint eller nja men ändå. 
när de är färdigt, ska jag slå in paketen sen far jag ut på årets första moppe sväng till rödåsel. då ska jag gratta julia idag, hon fyller ju egentligen år i morrn men vet inte om jah har tid att fara till hon då så.

aja ska göra färdigt det nu hejs!

<3

Hold my hand if you feeling scared, We're flying up, up outta here

så nu är jag hemma efter jag och matildas lilla fotoshoot eller vad jag ska säga. fast märkte nu att jag bara har fått med mej inte ens hälften av alla bilder... för jag tog med mej ett usb till matilda och skulle kopiera in alla bilder där, det måste ha blivit något fel. de sög!
aja kan lägga in några bilder här på bloggen lite senare.

ska gå och fixa lite med julias paket nu, dom måste ju vara färdiga i morrn!

här är en liten sneakpeak på en bild, hehe.

you chase something all you life then find it when you'd finally given up


bild från när vi var ute på vår långa promenad.

ska snart börja gå ner mot matilda, vi ska ta lite bilder.
för vi skulle typ träffas runt halv 2 men matilda var inte färdig när  jag ringde så väntar nog några minuter till innan jag börjar gå.
lär vara med i hon i nån timme kanske, känns väldigt skönt att gå ut är soligt och varmt.

nä nu ska jag nog börja gå och ta på mej jackan och skor, så hejdå!


söndag

vaknade för typ en halv timme sen, sov lite länge men skyller på att de va för alarmet aldrig ringde. Så nu kollar jag på tv och smsar med tjejen på bilden över, vi ska ut och fota sen. Vill verkligen ut och hitta på något nu för de är så fint väder men kommer inte på något jag kan göra.

För bara döda fiskar går med strömmen

sitter här vid datorn nu med ett stort glas vatten och en skål fruktsallad, riktigt gott!
har hittils ikväll bara suttit nere framför tvn med familjen och ätit gott. tror jag snart ska he på någon film och sen typ sova, börjar blir ganska trött.
var typ allt jag hade att skriva just nu, så ha en fortsatt trevlig lördags kväll!


bild från idag på matilda och annasara.

Just sitting on these city roof-tops And see the lights that go on for miles

är bara hemma nu och tar det lugnt, tror jag stannar här hela kvällen också.
idag var jag ju som sagt på glass festivalen, för er som inte vet vad det är så betalar man 50 kr sen får man äta hur mycke glass man vill. de ända dåliga var att det sjukt mycke folk där.. men annars så vare kung!
var där i kanske 2 timmar och proppade mej full med glass, haha. sen drog jag ner på stan och köpte en present till julia och gick runt där tills min familj kom. då for vi och åt sen drog vi hem.


lite bilder från igår och idag.


hos Matilda

ligger på Matildas kökssoffa just nu, har typ ganska nyss fikat. Så nu väntar vi på att Matildas mamma ska vakna för då ska hon köra oss till glassfestivalen i umeå. Sen lär vi vara där några timmar och pressa i oss glass, haha.

matildas bilder

lite bilder från matildas dator.

fredag

bild från ikväll. Kan lägga ut fler bilder i morrn för jag är hos Matilda nu, sover här ikväll. For ju som jag sa direkt till stan då gick jag först runt med Filip för han skulle köpa lite saker. Sen for vi och åt med annasara, Julia och Matilda. Sen skyndade vi oss till bion. Då såg vi nån film som hette någonting med skator, den va helt okej. Efter de drog vi till mcdonalds och åt glass och pratade. Sen for jag hem med 10 bussen.

kaka

sitter på torget nu med Madde och Matilda och äter den goda kakan på bilden ovan. Har lunch nu i typ en timme till, ganska drygt ändå sen har jag musik och idrott. Efter skolan drar ja ju direkt till stan så kanske inte skriver något i kväll.

Yeah no matter what I do, you know it's true. Ain't good enough for you!

nu har jag duschat, så känner mej väldigt fräsch!
nämen ska snart gå och sova i några timmar sen när jag vaknar upp är det fredag!
i morrn ska jag till stan efter skolan med filip, känner mej ganska taskig mot annsara och matilda som frågade om jag ville gå med dom på stan men då orkade jag inte.. haha nämen måste köpa en present till julia som fyller 15 på måndag!

godnatt!


kan det inte bli sommar snart!?

I want to touch you till we're burning

är hemma från hoppträningen nu, gick faktiskt ganska bra. var ju först gången jag hoppade 2012 tror jag faktiskt, måste verkligen börja rida lite oftare! lär ha lite träningsverk i morrn.. aja det får jag tåla.
nu ska jag snart fika lite sen hoppa in i duschen.


3 bilder från ikväll, inte så bra bilder men. har lite filmer också får se om jag orkar klippa ihop dom och sen lägga ut.

hoppträning

sitter i bilen nu på väg till Vindeln, ska hoppträna systers häst. Blir nog kul, var ett tag sen jag red hon men. Har inte haft någon tid att blogga tidigare för först fick jag inte sluta från skapandet. För jag, Matilda, annasara och Didrik hade gjort palt och inte hunnit städa undan. Så fick lov att va kvar där typ en halv timme extra sen fick jag och Matilda skjuts av läraren hem. Då drog vi direkt till gymmet sen for jag hem och åt. Skriver mer sen är jag kommer hem, som kanske blir runt 10.

We was on top of the world, whoever thought that we would fall

har precis varit nere och borstat tänderna osv, så är färdig för att gå och lägga mej.
tror jag ska ta och hämta ondskan boken, för den ska vara utläst nästa vecka och jag är typ på sida 100...

så godnatt alla!

Jag vakna någonstans, Där ingen fanns till hands

ikväll så drog jag till vindeln och kollade när pojkarna spelade innebandy match. var där och såg med ida och madde, fast killarna förlora de var ju mindre bra men.. aja var iallafall ganska trevligt att vara där.
sen efter matchen pratade vi lite med filip och didrik också, sen drog jag hem.

nu ska jag typ gå och se på tv eller något.


Brought to his knees he cried, But on his feet he died.

var först skola idag med lite sådär halv tråkiga lektioner sen efter skolan tog jag lite fika sen la mej på soffan. somna nästan på direkten, fast den blev jag väckt för att vi skulle äta middag.
så nu har jag ätit, vet inte vad som händer ikväll.
behöver inte plugga på något, så kan nog bara ta det lugnt!


I ain't saying what you wont do, But you know we probably gonna do

ojoj! är hemma nu efter en promenad på runt 2 mil med matilda. var verkligen inte tänkt att vi skulle gå så långt, vi bara gick sen så tog vi oss tillbaka till dit i började. det var iallafall jätte härligt, fast har lagomt ont i fötterna nu. vi har även tänkt gå hem från skolan typ i morrn om vi inte har jätte ont i fötterna i morrn.

nu sitter jag och slevar i mej en stor skål med fil och flingor, så sjukt gott att äta nu efetr promenaden!
ska snart gå och duscha sen sova<3


just look at the mess you made, Its such a shame

har just haft en typ diskussion med min familj om att jag verkligen inte vill börja gymnasiet och vad som kommer hända med alla kompisar och allt... fast jag börjar typ bara grina när jag tänker på det sen känns det ju ännu bättre att min syster säger att alla som var jätte tighta i hennes klass inte träffas mer, tack för den!

aja idag var jag först i skolan sen efter det stannade jag i vindeln och skulle på gymmet med ida men hennes gymkort hade typ gått ut så vi tog oss inte in.. så istället drog vi till ica köpte varsin marabou och satt utan för ica och käkade. det var ganska trevligt att bara sitta där och prata.
nu tror jag att jag ska dra ut och gå eller springa en sväng, jag får se.





måndag

håller på spela lite draw something nu men snart blire att sova. Var typ de ändå jag hade att skriva godnatt!

So whatever you saying, it don't entertain my ego

har precis kommit tillbaka från en härlig promenad med mamma och hundarna. så nu ska jag börja plugga so.. ska försöka göra de nån timme fast lär bli typ 5 min. nä nu ska jag inte säga så.

aja ska gå och plugga nu!


en månad idag!<3


färdig

sådär ja, nu har jag gjort ett enkelt litet kort till pappa. Blev inte så bra men nu har jag iallafall något att he han. Nu tycker jag att de kan bli mat snart, börjar bli ganska hungrig.. Nämen ska göra en litet annan sak fast kan inte berätta vad, hehe nej men visar de sen.

But here's my number, So call me, maybe?

kom hem från skolan för inte så långesen, så sitter och käkar lite fika nu och kollar runt på datorn. ska snart gå och fixa ett födelsedags kort till pappa för han kommer hem idag och jag har glömt köpa något till han...

sen blire väl att äta sen kanske gå ut en sväng med hunden, om det inte snöar som det gör nu.. jag som trodde det var slut på all snö men hade visst fel..


You're my hero And 'cause you're my Dad.. I'm twice as blessed and lucky to be me

ska faktiskt snart gå och lägga mej, eller ska lägga mej i sängen och läsa lite so och sen sova. fast lär inte orka läsa så mycke för jag kommer somna typ på direkten.

så godnatt!

grattis pappa!<3 inte den nyaste bilden men.


shit i love # 2


Now I don't really care what you call me, You can even call me cold

så nu har jag tid att skriva lite.
igår runt 9 kom filip sen var jag med han till för inte så länge sen. vi har gjort massa kul nämen jag orkar inte skriva vad vi gjort.

nu ska jag sitta här ett tag sen plugga lite so tror jag. ska försöka gå och lägga mej ganska tidigt idag är sjukt trött redan nu.

<3

I threw a wish in the well, Don't ask me, I'll never tell.

väntar på att filip ska komma, fast det är typ över en timme kvar men.
jag kom iallafall ganska nyss ut från duschen, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra för att tiden ska gå framåt..

hittade en gammal skoltidning från när jag gick 4an tror jag, då var den här fina bilden framsida. ganska söta tycker jag.


shit i love


Call me your favorite, call me the worst. Tell me it's over I don't want you to hurt

snart ska jag och mamma dra till vindeln och handla lite men hinner skriva lite före.
runt 12 for julia hem då hade jag och annasara tänkt dra hem till henne men vi hade ingen som kunde köra oss, fast då hade kalle och gerd tänkt komma och hämta oss med skotrarna men dom orkade inte. så vi blev kvar i rödå.. då gick vi till matilda och va med hon, niklas och madde, vi gjorde väl inte så speciellt mycke men. sen drog madde och annasara till stan med maddes föräldrar för dom skulle ändå dit. så jag gick hem och nu sitter jag här.

ikväll kommer filip också, det blir bra! sen sover han här också.


igår

en bild från igår när Filip och Didrik sjöng singstar. Nu ligger jag och väntar på att Julia och Annasara ska vakna. Hade riktigt kul igår, för så var jag med Filip, Annasara och Didrik vi satt vid datorn ett tag sen laga jag pizza. Efter vi ätit så kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde men sen bakade iallafall Didrik och Filip ananaspaj medan dom gjorde de kom även Madde Matilda och Niklas. Då spelade vi med andra, åt ananaspaj och såg film. Sen skulle Didrik och Filip fara med bussen så vi gick ner till busskuren. När dom farit for jag Julia och Annasara hem till mej och såg film sen somna vi.

But even if wishing is a waste of time even if I never cross your mind

ska snart gå och duscha så jag kan gå och lägga mej någon gång.
fast har redan sovt ett tag, somnade till filmen.

kan säga redan nu att i morrn kommer jag typ inte skriva nå mycket, för annasara, didrik och filip kommer följa mej hem efter skolan. sen ska vi vara med madde, matilda, niklas och kanske julia. veet inte riktigt vad vi hittar på men det blir säkert bra!


fika + film

unnar mej själv med lite fika och en film nu efter en riktig tränings dag. Först var jag ju på gymmet i typ 45 min, sen for ut och joggade med en hund typ 5 km sen en kort promenad på typ 2 km med den andra hunden. Så nu känner jag mej ganska duktig. Aja nu ska jag se film.

things i love about summer


I wanna be there for you, Someone you can come to

har precis ätit middag, så nu sitter jag här och vilar magen.
före det har jag varit i skolan och sen på gymmet.

sen när min mage vilat färdigt ska jag nog dra ut en sväng med hunden, skriva lite på någon svenska grej och sist bara ta det lugnt och typ ligga och se tv.


onsdag

ligger i sängen nu, smsar lite och spelar draw something. Måste säga att de var sjukt drygt att epilera benen, tog typ 2 timmar för båda mina ben! Asså mina inlägg från idag kanske inte varit dom bästa men de är för jag bara mobilbloggat orkade inte starta datorn. Men nu ska jag iallafall snart sova!

epilator!

idag när jag kom hem från skolan hade mamma köpt en epilator, så håller på testa den nu. Skulle säga att de inte är så speciellt skönt.. Sen tycker jag de tar väldigt lång tid. Aja nu ska jag fortsätta så ja hinner klart nån gång!

ut med hunden

nu drar jag ut med hunden en sväng. Sen jag kom hem har jag bara sett lite tv och ätit. Men nu ska jag dra.

buss

sitter på bussen nu och är på väg hem. Sista 2 lektionerna var de nationellaproven, gick faktiskt bättre än jag trodde men man vet aldrig. Sen vet jag inte riktigt vad som händer kanske plugga lite och gå ut med hunden ett tag.

When words aren't warm enough to keep away the cold

har ntss duschat och gjort flätor i håret, så hoppas det blir bra lockar i morrn!
ska ta och skriva nån engelska grej nu sen plugga lite mer på kemin, jag fattar verkligen ingenting... sen blire sova!


Got our friends, got the night, We'll be alright

ikväll blir det pluggapluggaplugga kemi!
känner att jag verkligen inte kan nånting.. aja ska slite mej från datorn och börja plugga.
idag var jag först i skolan sen drog jag och matilda till gymmet. när jag kom hem där ifrån åt jag sen drog till affären och köte godis till nationella och nu sitter jag här.

men ska gå och plugga nu!


hej fina bok!


I'm feeling like a star, you can't stop my shine

nu ska jag strax gå och läsa ondskan sen sova, har några sidor kvar.
annars i kväll har jag bara varit ute med hunden, gjort smoothie, pluggat lite kemi och sett tv.


kul..

har just läst lite av ondskan, hade pappas läsglasögon och då gick de faktiskt bättre att läsa. Så borde nog ta och skaffa ett par. Nu ska jag iallafall gå ut med hunden en sväng, hoppas de blåser mindre nu. Sen måste jag plugga mer kemi till nationella och sen även göra nån typ recension på engelska tills på onsdag.. Kul..

måndag!

bild från kemin idag. Kom hem från skolan för inte så längesen, så nu kollar jag på tv och fikar sockerkaka. Ska nog hämta kemiboken och läsa lite i den. Skriver mer sen för de är så drygt att blogga från mobilen.

'cause I see sparks fly whenever you smile

nu ska jag gå och sova så jag är pigg till skolan i morrn. känns ändå helt okej med skola, längtar tills att träffa lite människor jag inte träffat under lovet.
hela kvällen har iallafall spenderats framför tvn med en stor smoothie.

nej nu ska jag sova, godnatt!


ondskan

ligger på soffan nu och väntar på att kontoret ska börja. Nämen mamma har läst ondskan för jag tycker de är så tråkigt att läsa. Då läser jag typ bara utan att fatta vad jag egentligen läser, så mamma körde högläsning för mej. Hela kvällen lär tillbringas här på soffan, ändå ganska skönt.

It's been a long road so hard and cold But you keepin' me warm with your heart of gold

är hemma från vindeln nu.
var ju med filip igår tills idag, fast sen hade han match idag så pappa kom och hämtade mej.

ikväll måste jag verkligen plugga kemi och läsa onskan! måste hinna läsa till sid 81 innan på tisdag, lär ta ett tag för texten är så liten... aja nu ska jag kolla runt lite mer på datorn.


fikar @buberget

sitter i buberget nu och fikar med pappa. Jag orkade inte åka men följde med hit ändå. Sen kanske jag drar förbi hos min moster innan jag far till Filip, jag får se.

why can’t this moment last forevermore?

har precis duschat och dragit på mej kläder.
om ungefär en timme kommer moster, min kusin, hennes man och deras barn. dom ska äta lunch här sen ska vi till buberget och åka ett tag.
sen efter det drar jag till filip, vet inte om jag ska hem före eller om jag far direkt dit.

nu ska jag typ gå ner och se tv eller nåt tills dom kommer.

god morgon!

godmorgon alla! Asså jag har ingen aning om varför jag är vaken nu men jag kan inte somna om.. Så ska ta och kliva upp nu och fika och så.

Top of the line, so unusual

äntligen färdig med garderoben! ska försöka hålla den fin nu ett tag, är så drygt och städa den.. rensade bort alla sommarkläder som bara tog plats också sen lite andra kläder också.

nu ska jag göra en skål med glass och sätta mej framför tvn!


lite skillnad.

So get out, get out, get out of my head And fall into my arms instead

sitter och käkar lite godis och lyssnar på musik. blir bara hemma ikväll och tar det lugnt, tror jag ska ta och städa garderoben för den ser förtaskig ut..
sen ikväll blire väl att ta något gott att äta, he på en film och bänka mej i soffan.


får bli en ganska så gammal bild på jag och annasara bara för att jag saknar henne!

las ropas


t-shirt från monki och linnet är från h&m.

jeans från gina tricot.

underkläder från lindex.

cardigan från gina tricot.

sen köpte jag även en liten tunika till min kusins barn som kommer hit i morrn.

bilen

sitter i bilen nu påväg hem. Jag som inte tänkt köpa så mycke sitter ändå här med 6 påsar.. Aja jag är ändå ganska nöjd med allt jag köpt. Sen i kväll har jag ingen aning om vad som händer.

stan

nu är jag och Madde på väg till stan, för hon ska fixa ett pass sen ska vi gå på stan. Skriver mer när jag kommit hem.

drar till madde nuuuu

skriver bara snabb nu för ska snart dra till madde.
hade ändå ingenting att göra ikväll så ringde madde, så nu ska jag till henne.

vet inte vad vi hittar på men det blir säkert bra!


haha gamm bild på jag och madde

college roadtrip

ligger i soffan och kollar på film just nu. Den heter college roadtrip tror jag, den är väl helt okej. Om nån timme blire väl att äta sen kanske vara med nån jag vet inte riktigt.

You know I'm here to stay well fuck I'm gonna die young

känner mej faktiskt ganska duktig efter att ha varit ute på 2 promenader med hundarna sen klockan 11. nämen först gick jag ut med en hund sen fick jag skuldkänslor, så fick lov att gå ut med den andra sen. för dom är så dryga att gå ut med tillsammans.

men ska snart gå och duscha kanske eller så gör jag det senare jag får se. sen har jag ingen aning om vad som händer ikväll, nån får gärna höra av sig och hitta på något kul med mej. 


frukost

har just ätit frukost, så ligger och vilar lite på soffan nu. Sen ska jag nog ta med någon av hundarna ut på en sväng. Fast de suger att de inte är så bra väder..

Your love is enough to light up the darkness

nu har filip dragit eller det var typ 40 min sen men. så sitter och kollar lite bloggar nu.
ska snart gå och lägga mej, orkar inte skriva nånting nu.


Show me how to lie You're getting better all the time

vaknade faktisk av mej själv före klockan 9, så klev upp då och fikade och så. sen små städade jag mitt rum lite. för inte så längesen var jag också ute en liten sväng med hundarna men de blåste så förbannat så orkade inte gå så långt.
nu väntar jag på att filip ska komma, fast det är ett tag kvar tills bussen går men.


Samma gamla skiva spelas, dansar runt jag hör oss sjunga

äntligen färdig med tränings dagboken! fast blev inte så nöjd med den men den är inlämnad iaf.
har även hunnit med en promenad med mamma och hundarna som blev i lite mer än en timme.

så nu ska jag gå ner och göra mej en smootie och kolla på tv.


I'm gonna die you gonna die we gonna die Someday one day I said

håller på skriva någon träningsdagbok, som skulle varit inlämnad i fredags.. och jag fattar inte vad jag ska skriva. ska försöka skriva ihop något som låter bra.
men annars har jag ganska nyss ätit middag.

så nu ska jag skriva färdigt träningsdagboken sen kanske följa med mamma ut på en promenad.


Hands up high we burnin' up the sky

jag och madde klev upp runt halv 12, fikade och såg lite mer eva och adam. fast vi hann inte se de sista avsnittet för madde skulle åka nån buss som gick runt 2.. då följde jag hon till busskuren och sen när bussen hämtat upp henne drog jag till gymmet och tränade lite.
sen nu sitter jag här och äter en banan.

ingenaning om vad som händer senare, känns som att alla är borta.. men hittar säkert på något.


I'll be your love be everything that you need

är med madde nu eller har varit de sen typ halv 2.
vi har kört skoter, madde blev lite skadad... sen gick vi till affären, köpte godis och bara satt där inne och åt i nån timma. sen kom pappa och hämtade oss, när vi kom hem åt vi mat sen nu sitter vi här.

ikväll ska vi ha eva och adam maraton!


lite bilder på mej och madeloo från lycksele.

gymmet

nu ska jag börja första dagen på lovet med att dra till gymmet och träna ett tag. Vaknade 11 idag så har inte hunnit göra så mycke än. Men nu ska jag dra, hejdå!

This is how I show my love


är hemma från vindeln nu.
igår drog jag och matilda till vindeln med nån buss som gick runt 7, då mötte vi upp ida och madde på blå, där köpte vi godis. sen givk vi till didrik, för han och filip var där.sen va vi där hela kvällen, kollade på melodifestivalen, såg film, kollade på matilda när hon garvade i typ 1 timme och pratade.
runt halv 2 drog jag och filip hem till han och kollade på bert sen somna vi.

idag vaknade vi typ halv 12, klev upp, fikade sen gick till madde. mnär vi kom dit drog vi alla till skolan, satt där och solade, pratade och åt piggelin.
sen for jag typ hem.

hahaha


hahahaha tycker vi va lite roliga som härmade fu comics.

ett fel är närmare rätt ett sett att se på saken

åååh älskar vädret!
var nyss ute och red, sjukt härligt! galopperade för första gången på typ 3 månader, var typ de härligaste jag gjort på länge!

tidigare idag var jag med julia, vi satt mest ute på en snöhög på en bänk, käkade godis och pratade. sen följde hon mej en bit när jag skulle hem.

sen ikväll drar jag till vindeln och är med ida, madde, filip, didrik och matilda. blir säkert super de också!


bilder från idag!

påväg hem från Julia

tar en promenad hem från Julia, de är ändå så fint väder. Fast de är sjukt halkigt så går typ med myrsteg, så de lär ta ett tag innan jag är hemma.

de vackraste jag vet är att se dig när du sover

ligger i Julias säng nu och lyssnar på när hon snarkar nämen väntar på att hon ska vakna. Faktiskt väldigt ovanligt att jag är vaken först av oss fast kan ju bero på att ja somnade när vi såg film igår. när hon vaknar lär vi typ gå ner och fika för jag börjar bli ganska hungrig.

Om man ska krascha ska man, göra det riktigt snyggt

hur suttit här vid datorn nån timma nu utan att egentligen inte kolla på något.. kul liv. nämen ska nog ta och höra av mej till julia.

sen får jag se om jag är med hon annars har jag ingen aning om vad som händer ikväll.

This aint no country club we bout to get this party Rockin

lov nu!
känns sådär lagomt bra, har inte planerat något specillet heller eller det är typ bara i morrn jag vet vad jag ska göra. skolan idag var helt okej, jätte bra väder när vi hade skidor.

nu lyssnar jag på musik och spelar draw something, alla klagar på att jag suger på rita... men sen ska jag vara med julia tror jag.


har börjat töja örat men det är vara 2 mm änså länge. fast har bara tänkt göra max 6 mm.


I don't need your love notes to cheer me up

borstade nyss tänderna och gjorde mej i ordning för att sova. så nu ska jag bara slänga mej ner i sängen och sova innan jag somnar nån annan stans.


hej ny bild på jag och ida!


There's a place in my head, That repeats what you said

har precis sett lite på big brother eller jag halv sov typ men.
ska nog ta något gott att äta på och se lite mer tv sen typ gå och sova. är typ jätte trött och har ont i huvudet.. får inte bli sjuk nu innan lovet!


why Did you have to go And leave my world so cold

var i skolan idag som vanligt sen drog jag till gymmet med matilda. fast jag hade ont i huvudet så jag gick bara på löpbandet i typ 5 minuter sen satt jag i soffan och kollade på matilda.
så kom ganska nyss hem då tog jag en alvedon och nu sitter jag här och väntar på mat.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu